logo

Vigtig information om konkurrencer

Vedr. konkurrencer, udtrækninger, gaver og give-aways på Health & Rehab Scandinavia

Vi gør opmærksom på, at det i henhold til gældende danske retningslinjer, ikke er tilladt at afholde konkurrencer eller uddele præmier eller gaver på standene målrettet eller med deltagelse af sundhedsfagligt personale eller offentligt ansatte.

Den primære målgruppe for Health & Rehab Scandinavia er offentligt ansatte og som arrangør af messen anbefaler vi, at udstillere orienterer sig om:

1) anbefalingerne i Moderniseringsstyrelsens vejledning ”God adfærd i det offentlige” 

2) Bekendtgørelsen om reklame m.v. for medicinsk udstyr, og respekterer retningslinjerne.

 

Det er tilladt at uddele små reklameartikler af ubetydelig værdi, herunder for eksempel kuglepenne, keyhangers eller tilsvarende med logo. Og det er tilladt at uddele let forplejning på standene.

Donationer/gaver (herunder gennemført som konkurrencer) til offentlige institutioner (og ikke privatpersoner) kan i visse tilfælde gennemføres og vi opfordrer udstillere til at sætte sig grundigt ind i lovligheden af de påtænkte aktiviteter samt til generel forsigtighed på området. Det er altid udstillernes ansvar at kende og overholde gældende retningslinjer.

Vejledningen fra Moderniseringsstyrelsen kan læses her: https://modst.dk/media/17886/god-adfaerd-i-det-offentlige_web.pdf. 
Bekendtgørelse om reklame m.v. for medicinsk udstyr kan læses her: https://www.retsinformation.dk/pdfPrint.aspx?id=165319.

Vi ønsker alle en god messe!

Health & Rehab Scandinavia

Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Forskerparken 10E
5230 Odense M
__________________
Tlf. +45 3254 2425
E-mail: info@health-rehab.com

Find Bella Center

Tilmeld nyhedsbrev