Vi tæller ned til Health & Rehab 2023

  • DAGE
  • TIMER
  • MIN
logo

Tilbageblik 2021

Health & Rehab Scandinavia 2021 satte fokus på faglig videndeling, sparring, inspiration og netværk i branchen for hjælpemidler og velfærdsteknologi.

Mere end 5.900 branchefolk, beslutningstagere og brugere fra Danmark og hele Skandinavien besøgte de store haller, hvor flere end 200 udstillere stod klar til at vise nyeste og bedste løsninger frem.

Under messen blev der afholdt over 200 faglige miniseminarer, events og workshops af udstillere og samarbejdspartnere, hvor de besøgende kunne hente ny viden og inspiration. På messen kunne de besøgende sammensætte deres eget kursusprogram alt efter faglige område, og messen blev derfor af mange anvendt til faglig udvikling og efteruddannelse. 

Health & Rehab Scandinavia bød blandt andet på humoristisk og faglig åbning ved Peter Qvortrup Geisling og Mette Frobenius samt Ergoterapeutforeningen, DHF, FOA og Danish.Care, MasterClass om forebyggelse af tryksår ved professor Dimitri Beeckman og Ph.D-studerende Anika Fourie, kåring af "Årets Nyhed" på NEWS-zone og politisk debat om, hvordan vi kan organisere hjælpemiddelområdet bedre ved Charlotte Broman Mølbæk (SF), Medlem af Folketinget, Handicap- og kommunalordfører, Nanna Skovgaard, KL, kontorchef, Center for Sundhed og Socialpolitik, Camilla Hersom, vicedirektør, Danske Regioner, Tina Nør Langager, Ergoterapeutforeningen, formand og Susanne Olsen, Dansk Handicap Forbund, formand.

Læs mere om Health & Rehab Scandinavia 2021 her

Post show rapport 2021
Vi har samlet statistikker fra messen i nedenstående post show rapport. Vi er taknemlige for al modtaget feedback og evalueringer, som vi bruger til at forbedre messen fra år til år. Vi vil bruge dette i vores bestræbelser på at skabe en endnu bedre messe i 2023.

I statistikken kan du se fordelingen af de besøgende på faggrupper samt den geografiske fordeling. På grund af covid-19 var det forventet, at besøgstallet ville være lavere end messen i 2018. Dog viser det fortsat høje besøgstal en stor opbakning om messen og beviser glæden ved at mødes fysisk.

Se besøgsstatistik 2021 her

Se besøgsstatistik 2018 her

Se besøgsstatistik 2016 her

Se videoer på vores YouTube kanal


Vi glæder os til et gensyn på Health & Rehab d. 23.-25. maj 2023 i Bella Center Copenhagen.

Health & Rehab

Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Forskerparken 10 E23
5230 Odense M
__________________
Tlf. +45 3254 2425
E-mail: info@health-rehab.com

Find Bella Center

Tilmeld nyhedsbrev