logo

En af Danmarks ældste messer med 85 års erfaring

Med sine 86 år er Health & Rehab Danmarks ældste messe for hjælpemidler. Området har udviklet sig til at omfatte også velfærdsteknologi, digitale løsninger, og sundhedsteknologier i bredere forstand. Da dørene åbnedes første gang i 1936, var det dog under et andet navn, og siden har messen skiftet navn og placering flere gange. I dag står Health & Rehab rodfæstet i København som Skandinaviens førende og største fagmesse for hjælpemidler og velfærdsteknologier.

Før i tiden blev Health & Rehab Scandinavia afholdt hvert år. I 2010 traf Dansk Rehab Gruppe og branchen i fællesskab beslutningen om, at Health & Rehab Scandinavia fremadrettet skulle afholdes hvert andet år i Bella Center. På den måde blev den traditionsrige, nationale messe bevaret, og det var muligt at fastholde og udbygge udstillingens status som "Gateway to Scandinavia".

Siden 2011 er Dansk Rehab Gruppe gået mod nye højder, og de udviklede blandt andet den traditionsrige messe i et helt nyt set-up med tilhørende fagspecifikke konferencer arrangeret i samarbejde med branchens interessenter og partnere. 
Kurven blev knækket med stor fremgang i besøgstallet på over 37 %, hvilket dannede grobund, energi og kræfter til messen i 2016.

Dansk Rehab Gruppe var umådelig tilfreds med både afviklingen og fagligheden i messen i 2016. Med knap 8700 besøgende var der igen fremgang i besøgstallet.

På generalforsamlingen i marts 2018 traf medlemmerne i Dansk Rehab Gruppe beslutningen om et navneskifte til brancheforeningen, og den 1. maj 2018 skiftede foreningen navn til Danish.Care - branchen for hjælpemidler og velfærdsteknologi. 

 

 

Afviklingen af de seneste messer
Health & Rehab Scandinavia blev ikke afholdt i 2020 med baggrund i Covid-19 situationen og myndighedernes udmelding om 
forsamlingsforbud mod at mødes i større forsamlinger. 

Messen er senest blevet afholdt den 16.-18. november 2021 i Bella Center Copenhagen.

Vi ser frem til næste messe, som afholdes i Bella Center d. 23.-25. maj 2023.

Arrangøren bag messen er Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærdsteknologi

Health & Rehab

Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Forskerparken 10E
5230 Odense M
__________________
Tlf. +45 3254 2425
E-mail: info@health-rehab.com

Find Bella Center

Tilmeld nyhedsbrev