Vi tæller ned til Health & Rehab Scandinavia 2021

  • DAGE
  • TIMER
  • MIN
logo

CareTech IMPACT: Ny national iværksættekonkurrence og accelerator for startups

Sensommer 2019

Danish.Care modtager iværksættermidler og lancerer iværksætter- og innovationskonkurrencen “CareTech IMPACT - Accelerating the future of Care and Health Technology” i samarbejde med GUIDEN Consultancy og Venture Cup.

CareTech IMPACT skal sikre, at Danmarks mest lovende iværksættere inden for pleje- og sundhedsindustrien kommer hurtigere på markedet, og at brugerne får hurtigere adgang til innovative løsninger. Globale demografiske udfordringer skaber et voksende pres på sundhedssystemerne. CareTech IMPACT skal - bl.a. med støtte fra Erhvervsstyrelsen - sørge for at identificere, udvikle og implementere de mest lovende nye løsninger og hjælpe nye danske virksomheder på vej.

Morten Rasmussen, direktør i Danish.Care, udtaler:
“Med CareTech IMPACT og den stærke partnerkreds, der bygges op om eventet er vi sammen med til at løfte et vigtigt brancheansvar. Der har ikke tidligere været afholdt et nationalt landsdækkende event, der samler kræfterne inden for sundheds- og velfærdsdomænet. Vi ved, at efterspørgslen er stor, og jeg er kisteglad for, at Danish.Care med denne konkurrence og accelerator sammen med universiteter og start-up miljøer, kan være med til at hjælpe branchens nye virksomheder og producenter med at få udviklet nye ideer, så de hurtigt bliver klar til test og salg”

Kilderne til de mange nye løsninger skal komme fra både etablerede virksomheder, iværksættere, universitetsstuderende, kommunale og regionale terapeuter, fagpersonale på socialområdet og på sundhedsområdet, studerende på SOSU og VIA skolerne samt fra patienter og brugere af velfærdsteknologier og hjælpemidler.

Projektet har modtaget interessetilkendegivelser fra Odense Kommune, Københavns Kommune, IT-branchen, DTU, VihTek, Københavns Professionshøjskole, Ernst&Young.

Finalen i CareTech IMPACT afholdes 12. – 14. maj 2020 under Skandinaviens førende fagmesse Health & Rehab Scandinavia - messen for hjælpemidler og velfærdsteknologi, der afholdes i Bella Center med over 8.500 besøgende og over 220 udstillere.
 

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærdsteknologi
Morten Rasmussen 
Direktør
Tel. +45 2738 7832
Mail: mr@danish.care
www.danish.care

GUIDEN Consulting
Sussi Bianco /Esther Davidsen
Mail: sb@guiden65.dk
Web: www.guiden65.dk
Tel: + 4522539567
LinkedIn: GUIDEN65

Venture Cup Danmark
Morten Ugelvig Andersen
CEO
Tel.: 61777425
Mail: mu@venturecup.dk
www.venturecup.dk

 

CareTech IMPACT blev lanceret på konferencen Velfærdsteknologi anno 2019 d. 3. september 2019.

Her havde vi assistance fra medlem Tubus Technology v/ Lizanne Svane, der har deltaget i forskellige iværksætter- og acceleratorforløb - og vundet CareWare-Next i Aarhus i 2018. 

Deltagelse i målrettede acceleratorforløb er en oplagt mulighed for at sikre en bred eksponering, bl.a. i forhold til kommunerne og andre offentlige aftagere af ny teknologi - og ikke mindst i forhold til at tiltrække nødvendig kapital til afprøvningsprojekter og videreudvikling.

Til lanceringen deltog også velfærdsteknologichef Ivan Kjær Lauridsen fra Aarhus Kommune, der i en årrække har opbygget stærke nationale erfaringer med iværksætteri, innovation og forretningsudvikling i regi af CareWare-Next.

Health & Rehab Scandinavia

Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Forskerparken 10E
5230 Odense M
__________________
Tlf. +45 3254 2425
E-mail: info@health-rehab.com

Åbningstider

16. - 18. november 2021
Tirsdag - onsdag kl. 9:00 - 17:00, torsdag kl. 9:00 - 15:00

Find Bella Center

Tilmeld nyhedsbrev