Vi tæller ned til Health & Rehab 2023

  • DAGE
  • TIMER
  • MIN
logo

Om messen

Health & Rehab - messen for hjælpemidler og velfærdsteknologi

Health & Rehab er den førende og største skandinaviske fagmesse, der præsenterer det nyeste og bedste inden for hjælpemidler, sundheds- og velfærdsteknologi, rehabilitering samt pleje- og hospitalsudstyr.

Messen samler branchen på Skandinaviens vigtigste mødested - et forum for inspiration, faglig udvikling og vidensdeling for alle aktører i sundhedssektoren, og messen har siden 1936 været en tilbagevendende begivenhed, hvor indkøbere, offentlige ledere og sundhedspersonale kan mødes og komme i direkte dialog med virksomheder og producenter. 

Hvert andet år mødes flere tusinde aktører og branchefolk fra Danmark og hele Skandinavien på Health & Rehab for at hente inspiration, opleve de nyeste produkter i branchen, netværke og videndele. Messen anvendes også med sine mange faglige events og aktiviteter som led i efteruddannelse og faglig udvikling.

Messen bliver af internationale producenter af hjælpemidler og velfærdsteknologier opfattet som deres "Gateway to Scandinavia."

Health & Rehab Scandinavia 2021
Se post show report for Health & Rehab Scandinavia 2021 her

 

 

 

 

 

 

 

Dato
Health & Rehab 2023 afholdes i Bella Center d. 23.-25. maj 2023.

Kontaktpersoner
Helle Pedersen, Project Manager, t. +45 6122 5756 
Mette Prip Lundegaard, Projektmedarbejder, t. +45 2327 4795

E-mail: info@health-rehab.com

Arrangør
Health & Rehab arrangeres af Danish.Care i samarbejde med en række partnere. Danish.Care er den danske brancheforening for hjælpemidler, velfærdsteknologi og serviceydelser inden for hjælpemiddel- og plejeområdet.  

 

 

Health & Rehab

Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Forskerparken 10 E23
5230 Odense M
__________________
Tlf. +45 3254 2425
E-mail: info@health-rehab.com

Find Bella Center

Tilmeld nyhedsbrev