logo
HealthRehab.jpg (2)

Udstil på Health & Rehab Scandinavia 2023

Health & Rehab Scandinavia - messen for hjælpemidler og velfærdsteknologi er den førende og største skandinaviske fagmesse, der præsenterer det nyeste og bedste inden for hjælpemidler, sundheds- og velfærdsteknologi, rehabilitering, pleje- og hospitalsudstyr og services i branchen.

Vi samler branchen på Skandinaviens vigtigste mødested - et forum for inspiration, faglig udvikling og vidensdeling for alle aktører i sundhedssektoren.

Hvert andet år mødes flere tusinde branchefolk, beslutningstagere og brugere fra Danmark og hele Skandinavien for at netværke, hente inspiration og opleve de nyeste produkter inden for social- og sundhedssektoren.

Derfor bør du være en del af Health & Rehab Scandinavia
Som udstiller på Health & Rehab Scandinavia får du en unik mulighed for at synliggøre dine produkter og løsninger for kvalificerede fagpersoner såvel som brugere og pårørende. På messen kan du styrke din kundepleje, udvide dit netværk, opsamle leads, formidle viden og afholde seminarer samt workshops. 

Se post show report for Health & Rehab Scandinavia 2021 her

Hvis du er interesseret i at udstille på Health & Rehab Scandinavia i 2023, så skriv til os på e-mail: info@health-rehab.com

 

Dato
Health & Rehab Scandinavia afholdes til maj 2023

Kontaktpersoner
Helle Pedersen, Project Manager, t. +45 6122 5756 
Mette Prip Lundegaard, Projektmedarbejder, t.  +45 2327 4795
E-mail:info@health-rehab.com

Arrangør
Health & Rehab Scandinavia arrangeres af Danish.Care, der er den danske brancheforening for hjælpemidler, velfærdsteknologi og serviceydelser inden for hjælpemiddel- og plejeområdet. Læs mere om Danish.Care her

Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så holder du dig opdateret omkring Health & Rehab Scandinavia.

Health & Rehab Scandinavia

Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Forskerparken 10E
5230 Odense M
__________________
Tlf. +45 3254 2425
E-mail: info@health-rehab.com

Find Bella Center

Tilmeld nyhedsbrev