logo
HealthRehab.jpg (2)

Udstil på Health & Rehab 2023

Health & Rehab - messen for hjælpemidler og velfærdsteknologi er den førende og største skandinaviske fagmesse, der præsenterer det nyeste og bedste inden for hjælpemidler, sundheds- og velfærdsteknologi, rehabilitering, pleje- og hospitalsudstyr og services i branchen.

Vi samler branchen på Skandinaviens vigtigste mødested - et forum for inspiration, faglig udvikling og vidensdeling for alle aktører i sundhedssektoren.

Hvert andet år mødes flere tusinde branchefolk, beslutningstagere og brugere fra Danmark og hele Skandinavien for at netværke, hente inspiration og opleve de nyeste produkter inden for social- og sundhedssektoren.

Derfor bør du være en del af Health & Rehab 
Som udstiller på Health & Rehab får du en unik mulighed for at synliggøre dine produkter og løsninger for kvalificerede fagpersoner såvel som brugere og pårørende. På messen kan du styrke din kundepleje, udvide dit netværk, opsamle leads, formidle viden og afholde seminarer samt workshops. 

Se post show report for Health & Rehab Scandinavia 2021 her

Hvis du er interesseret i at udstille på Health & Rehab i 2023, så send os en uforpligtende forespørgsel og få et overblik over mulighederne for at profilere din virksomhed og møde værdifulde netværk på messen. Skriv til os her 

 

Dato
Health & Rehab afholdes i Bella Center d. 23.-25. maj 2023.

Kontaktpersoner
Helle Pedersen, Project Manager, t. +45 6122 5756 
Mette Prip Lundegaard, Projektmedarbejder, t.  +45 2327 4795
E-mail:info@health-rehab.com

Arrangør
Health & Rehab arrangeres af Danish.Care, der er den danske brancheforening for hjælpemidler, velfærdsteknologi og serviceydelser inden for hjælpemiddel- og plejeområdet. Læs mere om Danish.Care her

Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så holder du dig opdateret omkring Health & Rehab 2023.

Health & Rehab

Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Forskerparken 10E
5230 Odense M
__________________
Tlf. +45 3254 2425
E-mail: info@health-rehab.com

Find Bella Center

Tilmeld nyhedsbrev