logo
skilt2016@2x.png

Velkommen til Health & Rehab Scandinavia

Health & Rehab Scandinavia er den førende skandinaviske fagmesse, der præsenterer det nyeste og bedste inden for sundheds- og velfærdsteknologi, rehabilitering, hjælpemidler, services og pleje- og hospitalsudstyr.

Vi kalder det Skandinaviens vigtigste mødested - et forum for inspiration, faglig udvikling og vidensdeling for alle aktører i sundhedssektoren.

Gratis entré
Der er gratis adgang og registrering kan ske online eller ved ankomst.

Planlæg dit messebesøg
Aktivt liv – et liv for alle … var messens overordnede tema i 2018. Vi sætter fokus på Hjælpemidler, Velfærdsteknologi og Design, der præsenteres via et væld af konferencer, seminarer og workshops og i samarbejde med udstillere og vores mange partnere.

Health & Rehab Scandinavia er ikke blot en messe. Man kan se den fantastiske udstilling og fordyb sig i de faglig events og tag viden med hjem – med andre ord kan man sammensætte sit helt eget program alt efter ens faglige område.

 

UdstillerKatalog og EventKatalog 2018
I vores UdstillerKatalog fra 2018 får du et overblik over alle udstiller og deres produkter. I EventKatgaloget finder du en række faglige konferencer, seminarer og workshops, der blev holdt under messen, som er et vigtig forum for inspiration, faglig udvikling og vidensdeling.

Tak for tre fantastiske messedage her i 2018. På gensyn i 2020. Vi vender snart tilbage med messedato for 2020. See you!

Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder du dig opdateret omkring Health & Rehab Scandinavia.

 

Health & Rehab Scandinavia

Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
Tlf. +45 3254 2425
Email: info@health-rehab.dk

Partnere

Arrangør

Åbningstider

15.-17. maj 2018
Alle dage kl. 9.00-17.00

Find Bella Center

Tilmeld nyhedsbrev