Vi tæller ned til Health & Rehab 2023

 • DAGE
 • TIMER
 • MIN
logo
DC_CTC_aktiviteter_ny.jpg

CareTech CHALLENGE: Accelerating Care and Health Technology

CareTech CHALLENGE fra Danish.Care opbygger et innovativt økosystem for iværksætteri og sundhedsinnovation, på tværs af Danmark, med fokus på udviklingen af nye og bedre teknologibaserede løsninger.

Med CareTech CHALLENGE har I som startupvirksomhed mulighed for at deltage i et spændende konkurrenceforløb med en række målrettede aktiviteter, der hjælper jeres virksomhed fremad.

Deltagelse giver jer chancen for at vise produktideer og løsninger frem – og rig mulighed for at skabe nye relationer og komme i direkte dialog med de centrale aktører, der præger branchen anno 2022 og frem, danske som internationale.


Aktiviteterne i CareTech CHALLENGE tæller blandt andet:

 • 1:1 sessioner i pitch og storytelling med Amazing Hall
 • 1:1 sessioner med Danish.Care og CareNet - Nationalt Netværk for Velfærdsteknologi
 • Branding via CareTech CHALLENGE online magasin
 • Investor Day i samarbejde med KEYSTONES
 • Brugerdag i samarbejde med bl.a. Dansk Handicap Forbund
 • Reality Check i samarbejde med The Camp
 • Innovation Day i samarbejde med DTU Skylab
 • Stand på Startup-Zone ved messen Health & Rehab by Danish.Care
 • 'How To Crowdfund Your Idea' med IDA Crowdfunding
 • Domænekendskab om behov i markedet
 • Netværksdannelse - nationalt og internationalt

Det hele kulminerer i en stor live finale, hvor I har chancen for at vinde CareTech CHALLENGE-prisen.

- Vi hjælper jer med at løfte jeres løsning ind i den danske branche for hjælpemidler og velfærdsteknologi!

Læs one-pager om CareTech CHALLENGE 2021 her

 

Lyder CareTech CHALLENGE som noget for jer?

Så kontakt Chefkonsulent for Velfærdsteknologi, Innovation & Startups Anders Lyck Fogh-Schultz for mere information:

+45 2299 3244
alfs@danish.care


Tilmelding

Tilmeld din virksomhed her

Vi vurderer potentialet af tilmeldte virksomheder løbende med henblik på aktiviteter i 2022.


Fakta og formaliteter

 • Deltagelse i CareTech CHALLENGE forudsætter en screenet deltagelse af den løsning, I vælger at lade konkurrere i forløbet (innovationen)
 • Udvælges I til CareTech CHALLENGE på baggrund af screening, forudsætter det et betalt medlemskab af Danish.Care i 2022 i Gruppe 1 (5.412 kroner) for at deltage i forløbet (som nyt medlem af Danish.Care har I adgang til alle medlemsaktiviteter i foreningen på lige vilkår med alle andre medlemmer - læs mere om medlemsfordele her)
 • Deltagelse forudsætter, at jeres virksomhed er mellem 0–3 år gammel baseret på CVR-nummer
 • Deltagelse forudsætter, at der er ingen eller begrænset kommerciel indtjening på løsningen - endnu
 • Al information om din virksomhed og produktidé behandles fortroligt

 

CareTech CHALLENGE er sponsoret af Liftup - Lift your ideas

Liftup tilbyder en bred vifte af løsninger inden for velfærdsteknologi med fokus på innovation, design og sikkerhed og ønsker at skabe lige muligheder for alle gennem udvikling af teknologiske hjælpemidler. Læs mere om Liftup her

Liftup er stærkt interesserede i nye idéer inden for velfærdsteknologi, og virksomheden tilbyder derfor også samarbejde med iværksættere og startup-virksomheder om udvikling af nye løsninger. Har I en god ide? kontakt Liftup her

Læs one-pager om CareTech CHALLENGE 2021 her

Mød deltagerne i CareTech CHALLENGE 2021 her

Bliv klogere på de 14 spændende startup-virksomheder, som tager del i dette års CareTech CHALLENGE-forløb i programmets onlinekatalog. I kataloget kan I også lære mere om programmets sponsor og samarbejdspartnere. 

GÅ PÅ OPDAGELSE I ONLINEKATALOGET HER

 

CareTech CHALLENGE er powered by:

- Health& Rehab by Danish.Care, Amazing Hall, Dansk Handicap Forbund, DTU Skylab, The Camp, Keystones og IDA Crowdfunding

Health & Rehab by Danish.Care er den førende og største skandinaviske fagmesse, der præsenterer det nyeste og bedste inden for hjælpemidler, sundheds- og velfærdsteknologi, rehabilitering samt pleje- og hospitalsudstyr.

Amazing Hall er en konsulentvirksomhed med fokus på healthcare og innovation. Anne-Marie Hall har 25 års international erfaring inden for marketing og branding, primært inden for healthcare. Dertil kommer hendes 13 års erfaring med rådgivning af startups i inkubatormiljøer og iværksætteri inden for storytelling & strategisk marketing.

Dansk Handicap Forbund er en medlemsstyret, landsdækkende organisation, der repræsenterer mennesker med bevægelseshandicap i Danmark. Dansk Handicap Forbund er en del af handicapbevægelsen og samarbejder både lokalt, nationalt og globalt. 

DTU Skylab er DTUs (Danmarks Tekniske Universitet) lab for innovation og entreprenørskab. De matcher den sidste nye teknologi og videnskab med et ambitiøst og åbent community, hvor studerende, forskere og virksomheder mødes for at udveksle viden og udvikle visionære løsninger på relevante udfordringer. 

The Camp er et startup community skabt af Tryg og Rainmaking og huser omkring 30 startups og entreprenørvirksomheder. De tilbyder et inspirerende og friktionsfrit arbejdsmiljø og et stærkt fællesskab. The Camp bestræber sig på at være et sted, hvor lovende entreprenører udvikler deres innovationer hurtigere.

Keystones er et privat medlemsnetværk for investering af kapital og kompetencer i startup-virksomheder. Medlemmerne består af investorer, serie-iværksættere og erfarne erhvervsledere. Keystones hjælper blandt andet danske vækstvirksomheder med at tiltrække risikovillig kapital og risikovillige kompetencer. 

IDA Crowdfunding er en forening, som arbejder for at realisere potentialet i teknologi, og en platform, hvor innovative hoveder, der arbejder med teknologi eller naturvidenskab, får mulighed for at rejse midler til deres projekt og komme i kontakt med interesserede forbrugere.

- Lad os sammen udvikle morgendagens danske hjælpemidler og velfærdsteknologi med internationalt potentiale!

Health & Rehab

Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Forskerparken 10E
5230 Odense M
__________________
Tlf. +45 3254 2425
E-mail: info@health-rehab.com

Find Bella Center

Tilmeld nyhedsbrev