Vi tæller ned til Health & Rehab Scandinavia 2021

 • DAGE
 • TIMER
 • MIN
logo

webequ

Stand nr. C1-018

webequ er en dansk virksomhed, der producerer og forhandler ergonomisk køkkenudstyr i stilfuldt design: Knive, skærebræt, skrællere, vippekedel, skæresikre handsker, bestik m/tykt greb og meget mere.

dwebequ er en dansk virksomhed, der producerer og forhandler funktionelle køkkenredskaber i brugervenligt og stilfuldt design. Produkterne henvender sig til alle, der ønsker hjælp til daglige gøremål i køkkenet, og er særligt velegnede til dig med ømhed, smerter og/eller nedsat styrke i skuldre, arme og hænder. 

Forretningens hjerte er vores unikke knive, der gennem det ergonomiske og vinklede greb giver stabilitet, kontrol og balance. Samtidig bidrager tyngdekraften og skæreretningen  til optimering af arm- og håndstyrken, hvorved det bliver lettere at skære, hakke og snitte. Knivene er designet af den anerkendte Red Dot Award-vinder, Nicholai Wiig-Hansen, der også manden bag vores innovative skærebræt med høje sider, der holder madvarerne på plads og sikrer, at råvarer og krummer ikke falder ud over kanterne. Samtidig giver de høje sider kontrol og stabilitet, når fx fintsnittede grøntsager skal hældes over på panden eller ned i en skål. Skærefladen har en svag hældning mod bagkanten, hvilket gør skærebrættet optimalt til udskæring af saftige madvarer som kød og tomater. Saften samles bagerst på skærebrættet og kan let hældes fra efter brug, og de skridsikre fødder sikrer, at skærebrættet står stabilt på bordet. Skærebrættet er også velegnet til at lægge i skødet hos kørestolsbrugere eller stille ved et spisebord for siddende tilberedning. 

Nyeste skud på stammen er vores ergonomiske grøntsagsskrællere, der er særligt velegnede til dig, der har svært ved at holde om en almindelig kartoffelskræller. Skrælleren skåner fingre og håndled. Langefingeren stikkes igennem den fleksible holder på overdelen for et sikkert greb, og bøjlen lægger sig over de omkringliggende fingre som en ekstra stabilisering. Overdelens runding er afstemt håndens udformning, og hvilemærkerne til den yderste del af fingrene giver et komfortabelt greb. Holderen er udformet i et fast og fleksibelt silikonemateriale, der tilpasser sig forskellige fingerstørrelser. Skærebladet er udarbejdet i rustfrit stål og følger fleksibelt konturen på de frugter og grøntsager, der skrælles. Skrælleren findes i to forskellige varianter. 

Sortimentet omfatter en række andre produkter fx en praktisk vippekedel, letvægtsbestik med tykt greb, skæresikre handsker og forskellige knæpuder med bakke.

webequ
 • Usserød Kongevej 157
 • 2970 Hørsholm
 • sales@webequ.com
 • 0045 4131 3500
 • hjemmeside
 • Produktkategorier

  • Hjælpemidler til at spise og drikke
  • Hjælpemidler til inkontinens
  • Spiseredskaber - Hjælpemidler til spisning

Health & Rehab Scandinavia

Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Forskerparken 10E23
5230 Odense M
__________________
Tlf. +45 3254 2425
E-mail: info@health-rehab.com

Åbningstider

7. - 9. april 2021
Onsdag - torsdag kl. 9:00 -17:00. Fredag kl. 9:00 - 14:00

Find Bella Center

Tilmeld nyhedsbrev