Vi tæller ned til Health & Rehab Scandinavia 2020

  • DAGE
  • TIMER
  • MIN
logo

SAFE VENT & SAFE GRANNY

Stand nr. C3-008

SAFE VENT ApS har to produktlinje med på denne messe, SAFE GRANNY og AIR MANAGER. SAFE GRANNY leveres som total løsning for at forebygge dødsbrande. AIR MANAGER leveres til forbedring af indeklimaet.

Begge produktlinjer forbedrer arbejdsmiljøet samt sikre tryghed og trivsel for medarbejder og beboere !

SAFE GRANNY
-Automatisk brandbekæmpelsessystem med vandtåge = STOP DØDSBRANDE SAFE GRANNY
Et vandtågeanlæg til beskyttelse i private hjem, ældrecentre og institutioner. Systemet kan bruges til enkel punktbeskyttelse eller til fuld boligbeskyttelse.
Systemet er designet med henblik på hurtig branddetektering og hurtig automatisk brandbekæmpelse med vandtåge. Systemet giver en hurtig, pålidelig og adressérbar brandalarmering. Automatisk og effektiv fordeling af vandtågen direkte på brandstedet, sammenholdt med diskret fremtræden gør systemet til ideelt system til beskyttelse mod ildebrand.
FORMÅL- Skabe tryghed og trivsel for medarbejdere og redde beboerens liv, når branden opstår.
MÅLGRUPPE- Udsatte grupper såsom ældre og immobile personer.
AIR MANAGER - Luftrenser til forbedring af indeklima.
= Revolutionerende teknologi til rensning luft til forbedring af indeklima.
Med denne luftrenser kan vi bekæmpe de daglige udfordringer samt de ubehagelige lugte, vi bliver udsæt for i vores hverdag. Der er næsten ikke en lugt som Air Manager ikke kan bekæmpe uden parfume og kemikalier! Dette gøres ved at ventilatorer i enheden trækker luften ind gennem et HAF-filter, der filtrerer partikler helt ned til 0,01 my størrelse fra. Herefter passerer luften gennem et kraftfelt, der er frembragt af vores patenterede teknologi. Dette kraftfelt består af elektroner, der destruerer, dræber og eliminerer den forurening, der er i luften.
FORMÅL - Bedre indeklima og helbred for borger og personale.
MÅLGRUPPE - Alle steder med dårligt indeklima, hvor det skyldes støvpartikler, lugt, røg, tobaksolierester, luftbårne bakterier, mug og svampesporer, eller VOC’er (flygtige organiske forbindelser).

SAFE VENT & SAFE GRANNY

Health & Rehab Scandinavia

Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Forskerparken 10E23
5230 Odense M
__________________
Tlf. +45 3254 2425
E-mail: info@health-rehab.dk

Åbningstider

12. - 14. maj 2020
Alle dage kl. 9.00-17.00

Find Bella Center

Tilmeld nyhedsbrev