Vi tæller ned til Health & Rehab Scandinavia 2020

  • DAGE
  • TIMER
  • MIN
logo

Medica Connect

Stand nr. C1-074

Vores mission er at levere de bedste sundheds- og velfærdsteknologiske produkter og systemer på markedet til den bedste pris og kvalitet til gavn for borgere og personale.

Medica Connect leverer sundheds- og velfærdsteknologi til det offentlige og private. Vores løsninger og udstyr findes i mere end 10.000 kommunale og private plejeboliger samt i mere end 10.000 private hjem. Vores mission er at finde og forbinde de bedste produkter og systemer på markedet, optimere arbejdsgange og informationsflow og derved skabe en reel merværdi for vores kunder baseret på gennemsigtig prisdannelse og til konkurrencedygtige priser. Vores fokus er på åbne systemer baseret på open source og åbne standarder, hvilket giver bedre og billigere produkter. Således er du som kunde ikke er længere bundet til en enkelt leverandør men kan frit vælge mellem produkter og serviceudbydere til den bedste pris og kvalitet. Lad os være din
Vi præsenterer to hovedprodukter på Health and Rehab messen: 1) CARIOT der er et banebrydende nyt LoraWAN-baseret produkt der kan forebygge og opdage utilsigtede hændelser og ændringer i borgerens aktivitetsniveau og almene sundhedstilstand, samt 2) CAMI og CAMINO produktserien der er en serie af storskærms, web, og app-løsninger til borgere, pårørende, og personale, der kan kombineres og sættes sammen til en skræddersyet løsning der passer ind din organisation.
CARIOT kan anvendes sammen med CAMI og CAMINO og andre systemer i såvel private hjem, plejeboliger, plejeinstitutioner og hospitaler. CARIOT gør det muligt for både plejepersonale og pårørende at blive orienteret om vigtige hændelser hos plejekrævende borgere. Det kan være i forbindelse med for lavt væskeindtag, manglende indtagelse af måltider, manglende tandbørstning, lavt aktivitetsniveau, medicin der ikke blev taget til tiden, symptomer på begyndende blærebetændelse, for højt blodtryk, eller faldulykker.

Medica Connect

Health & Rehab Scandinavia

Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Forskerparken 10E23
5230 Odense M
__________________
Tlf. +45 3254 2425
E-mail: info@health-rehab.dk

Åbningstider

12. - 14. maj 2020
Alle dage kl. 9.00-17.00

Find Bella Center

Tilmeld nyhedsbrev