Vi tæller ned til Health & Rehab Scandinavia 2020

 • DAGE
 • TIMER
 • MIN
logo

Danish.Care - Brancheforeningen for hjælpemidler og velfærdsteknologi

Stand nr. E0020

Løsninger til gavn for mennesker og samfund Den danske branche for hjælpemidler og velfærdsteknologi leverer løsninger til gavn for mennesker og samfund.

Dansk førerposition
Den danske hjælpemiddelindustri har et godt navn rundt om i verden. Det skyldes ikke mindst de danske producenters evne til at omsætte Danmarks foregangsposition på ældre- og handicapområdet til kvalitative og nyttige produkter og serviceydelser, som er målrettet til de behov, der findes hos forskellige grupper af mennesker med funktionsnedsættelser. Det gælder produkter og services, som gør hverdagen nemmere, individuelt tilpassede personlige hjælpemidler og bolig- og bygningsmæssigt udstyr, der fremmer tilgængeligheden.

Mindre og mellemstore
Hovedparten af virksomhederne er mindre og mellemstore virksomheder, der samlet har et meget bredt og varieret udbud af produkter og serviceydelser. Denne blanding af mindre og større virksomheder betyder, at branchen har en stor fleksibilitet og omstillingsparathed, både til at honorere nye behov hos brugerne, og til at tilpasse sig ændrede markedsvilkår, både nationalt og internationalt.Udvikling, samarbejde, kvalitet og design

Dansk hjælpemiddelindustri er som udgangspunkt et barn af Danmarks position som foregangsland inden for handicapområdet. Der er en lang tradition for at produktudvikling sker i tæt samarbejde med både de handicappede selv og deres organisationer samt med de offentlige eller privatansatte medarbejdere, som har handicapområdet som arbejdsfelt. Resultatet er, at design, funktionalitet, kvalitet og brugervenlighed er de vigtigste elementer i udviklingen af hjælpemidler, som produceres i Danmark.Mange hjælpemidler bruges dagligt af mennesker, som hjælper den ældre eller handicappede med dagligdags gøremål. Det kan være frivillige, familiemedlemmer eller ansatte professionelle hjælpere. Og hensynet til hjælperens arbejdsforhold tages også med i produktudviklingen.

Danish.Care - Brancheforeningen for hjælpemidler og velfærdsteknologi
 • Blekinge Boulevard 2
 • 2630 Taastrup
 • drg@rehabgroup.dk
 • +45 3254 2425
 • hjemmeside
 • Produktkategorier

  • Professionelle foreninger og organsiationer

Health & Rehab Scandinavia

Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Forskerparken 10E23
5230 Odense M
__________________
Tlf. +45 3254 2425
E-mail: info@health-rehab.dk

Åbningstider

12. - 14. maj 2020
Alle dage kl. 9.00-17.00

Find Bella Center

Tilmeld nyhedsbrev