Vi tæller ned til Health & Rehab Scandinavia 2021

  • DAGE
  • TIMER
  • MIN
logo

inmutouch.com

Stand nr. C2-043

inmu´en er en blød interaktiv pude som kombinerer musik, berøringselementer og bevægelse og stimulerer herved flere sanser samtidigt. Bevæg inmu‘en og musikken vågner. Smuk, enkel og let at betjene.

Med inmu‘en ønskede vi at lave et sanseredskab af høj kvalitet, der gennem sit smukke design og sofistikerede sensor teknologi giver ro og velvære.

Navnet inmu står for “interaktiv musik”.

Rør ved inmu‘en og musikken vågner. Læg den fra dig og den stopper efter et kort øjeblik. Ingen forvirrende knapper – fjernbetjeninger eller apps er unødvendige.

inmu‘en er et sanseredskab, som du kan spille smuk musik med, uden nogen forudgående erfaringer. Et redskab også svage og kognitivt udfordrede kan bruge.

Musikken er unik. Det bliver komponeret, når du har inmu’en i dine hænder. Ved hjælp af en computer inde i inmu‘en, avanceret software og sensorteknologi, bliver din berøring og dine bevægelser omformet til stimulerende musik.

Blide vibrationer stimulerer din krop og giver dig velvære. Vibrationerne følger musikken, hvordan du trykker på inmu‘en og dine bevægelser.

Det prisvindende design er udformet, så det passe til dine hænder og din krop. De små berøringselementer virker stimulerende på sanserne og lommen gør det let at holde den.

Berøringselementerne og vibrationerne i inmu’en stimulerer dine hænder og din krop – og lommen på inmuRELAX giver dig en følelse af tryghed, når du stikker hånden i den.

inmu’en er fremstillet af robuste kvalitetsmaterialer og kan modstå moderate stød som f.eks. at blive tabt på gulvet eller kastet med.

inmu‘ens kerne er vandafvisende. Kernen kan tåle at blive tørret af med en desinfektionsserviet, og betrækket kan let tages af og vaskes.

inmu‘en er altid klar til at interagere med dig. Det genopladelige batteri inde i inmu’en holder 2-3 uger ved normalt brug, før en det er nødvendigt at lade op.

 

inmutouch.com

Health & Rehab Scandinavia

Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Forskerparken 10E
5230 Odense M
__________________
Tlf. +45 3254 2425
E-mail: info@health-rehab.com

Åbningstider

16. - 18. november 2021
Tirsdag - onsdag kl. 9:00 - 17:00, torsdag kl. 9:00 - 15:00

Find Bella Center

Tilmeld nyhedsbrev