Vi tæller ned til Health & Rehab Scandinavia 2021

  • DAGE
  • TIMER
  • MIN
logo

Dansk Niels Bo ApS

Stand nr. C1-060

El-persontransporter til trapper

Stort sortiment af el-persontransporter til dine behov – Sano PT til din service:

Persontransporter med el-motor og automatisk bremser. Optil 160 kg. Til transport af kørestolsbrugere på trapper (mere end ét trin) tilbyder vi en robust serie af elektriske persontransporter, som gør det nemt at tranportere kørestolsbrugere op og ned af trapper og ind og ud af busser og biler.  Den er velegnet til offentlige institutioner, busser og ved øvrig transport af kørestolsbrugere. Den elektriske persontransporter kan bruges til personer op til 160 kg. 

Brug for ekstra bevægelsesfrihed i huset og haven? PTS/Outdoor giver personer med gangbesvær nye muligheder. Denne model med blødt polsteret sæde giver dig mulighed for at opleve dine omgivelser på en helt ny måde, fordi du nu kan bevæge dig både op og ned ad trapper. Nemt, sikkert og kan bruges uden brug af kræfter – Så alle kan operere maskinen. 

 

Den professionelle

Er du persontransportør og leder efter en trappemaskine i meget høj kvalitet, der kan klare svære opgaver? PT Universal kan tage mange forskellige slags kørestole og er lavet med henblik på taxikørsel som transportere invalide og personer med gangbesvær i deres egen kørestol. PT Fold tilbyder de samme muligheder som PT S, men har et vaskbart letvægtssæde. Ligeledes kan sædebetrækket også vaskes og kan fjernes ved hjælp af en lynlås. PT Fold modellen har en let vægt, og kan nemt gemmes væk i en bil.  

 

Tilkoblings trappemaskine

PT Plus leveres med en sammenklappelig letvægts kørestol – Kører jævnt og blødt uden at lave ridser i gulvet eller trappetrinene. Med PT Adapt kan du tilpasse din trappemaskine til din egen kørestol.

Dansk Niels Bo ApS

Health & Rehab Scandinavia

Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Forskerparken 10E
5230 Odense M
__________________
Tlf. +45 3254 2425
E-mail: info@health-rehab.com

Åbningstider

16. - 18. november 2021
Tirsdag - onsdag kl. 9:00 - 17:00, torsdag kl. 9:00 - 15:00

Find Bella Center

Tilmeld nyhedsbrev