Vi tæller ned til Health & Rehab Scandinavia 2021

  • DAGE
  • TIMER
  • MIN
logo

Koboldline

Stand nr. C1-011

Hurtig, effektiv & ergonomisk gulvrengøring. Kombineret støvsugning og gulvvask i én arbejdsgang giver bedre arbejdsmiljø og bedre indeklima.

Plejepersonale på for eksempel plejehjem og andre institutioner kan reducere tidsforbruget på gulvrengøring med 20-40 procent ved hjælp af Vorwerk-maskinen.

Vorwerk-maskinen klarer gulvrengøringen i små og mellemstore møblerede lokaler i en arbejdsgang, for eksempel støvsugning, gulvvask og tørmopning af gulvet.

Plejepersonale på for eksempel plejehjem og andre institutioner kan reducere tidsforbruget på gulvrengøring med 20-40 procent ved hjælp af Vorwerk-maskinen. På den måde kan plejepersonalet spare tid på rengøringen uden at gå på kompromis med rengøringsniveauet og bruge den overskydende tid på andre relevante dele af plejen.

Maskinen vejer 6 kilo, og kan bruges som traditionel støvsuger eller kombineres med et ekstra modul, som på 5 sekunder kan sætte på støvsugeren, så man i samme arbejdsgang både støvsuger og vasker gulvet.

Ifølge Jess Vang fra Koboldline, er Vorwerk-maskinen den optimale rengøringsløsning i små og mellem store møblerede lokaler som for eksempel i Børnehaver, vuggestuer, skoler, plejehjem, bosteder og i alle typer administrative kontorlokaler med mere.

Som følge af mere end 500 tests af produktet, kan man ved brug af Vorwerk-maskinen hente en daglig tidsgevinst på omkring 30 minutter. Tid som ifølge Jess Vang kan bruges til andre og mere relevante opgaver med for eksempel menneskelig kontakt.

Derudover forbedrer Vorwerk-maskinen typisk rengøringsstandarden med 25-30% ved hjælp af miljørigtig gulvrengøring med minimalt vand- og sæbeforbrug og bedre pleje af gulvene generelt. Vorwerk-maskinen er samtidig let at bruge for brugeren, og sikrer arbejdsmiljøet for assistenten.

Læs mere om Vorwerk her: https://koboldline.dk

Koboldline

Health & Rehab Scandinavia

Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Forskerparken 10E
5230 Odense M
__________________
Tlf. +45 3254 2425
E-mail: info@health-rehab.com

Åbningstider

16. - 18. november 2021
Tirsdag - onsdag kl. 9:00 - 17:00, torsdag kl. 9:00 - 15:00

Find Bella Center

Tilmeld nyhedsbrev