Vi tæller ned til Health & Rehab Scandinavia 2021

  • DAGE
  • TIMER
  • MIN
logo

Dronningens Ferieby

Stand nr. C1-008

Feriehuse med fuld tilgængelighed

Dronningens Ferieby tilbyder førsteklasses ferieophold for mennesker med behov for plads, fleksibilitet og hjælpemidler – et skønt sted, særligt egnet til forlængede weekender, ferieophold og kursusdage med fokus på samvær og hyggestunder. 

Dronningens Ferieby ligger på Djursland, omgivet af skov, hede og strand, og vores mål er at gøre det muligt for alle at holde ferie uden forhindringer. Derfor er der tænkt på de handicapvenlige finesser – både i forhold til ferieboligerne, men også i forhold til vores tilbud af aktiviteter og services. Her er der oplevelser for alle og plads til at være dén, man er. Feriehuset er indrettet med store, lyse lokaler, hvor brede og flade dørkarme gør det let for kørestolsbrugere at komme omkring i hele huset. Køkkenet er fuldt udstyret med fleksible løsninger, eksempelvis Slide&Hide-ovnlåge samt spise- og køkkenbord, der kan hæves og sænkes. På badeværelset er der også rigeligt med plads samt vask og toilet med hæve-, sænkefunktioner. Soveværelset har elevationssenge med god plads omkring. Her får I et feriehus indrettet med fokus på fleksibilitet, plads og samvær.

Over alt i Dronningens Ferieby er det nemt at komme til de mange aktiviteter og muligheder for både den enkelte og for gruppen. For eksempel er der let adgang til udendørs fitnesspavilloner, hoppepude, legeplads samt vandre-, mountainbike- og løberuter. Med en rampe fra badebroen kan kørestolsbrugere også komme helt ned til vandkanten og dyppe tæerne i Kattegat. 

Dronningens Ferieby

Health & Rehab Scandinavia

Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Forskerparken 10E
5230 Odense M
__________________
Tlf. +45 3254 2425
E-mail: info@health-rehab.com

Åbningstider

16. - 18. november 2021
Tirsdag - onsdag kl. 9:00 - 17:00, torsdag kl. 9:00 - 15:00

Find Bella Center

Tilmeld nyhedsbrev