Vi tæller ned til Health & Rehab Scandinavia 2021

  • DAGE
  • TIMER
  • MIN
logo

Nestlé Danmark A/S, Nestlé HealthScience

Stand nr. C2-043A

Vi giver næring til helbredet. Medicinsk ernæring som en del af behandling og pleje.

Hos Nestlé Health Science har vi et omfattende udvalg af produkter, som kan hjælpe med til at genoprette eller forbedre en persons ernæringsstatus. I visse tilfælde er de af afgørende betydning for restitueringen.

Vores viden inden for ernæring er stor og øges hele tiden, hvilket åbner for nye sundhedsvidenskabelige muligheder. Der sker hele tiden videnskabelige gennembrud, som lærer os mere om, hvordan næringsstoffer påvirker sygdomme, både på celleniveau og på fysiologisk niveau.

Det hjælper os med at udvikle nye innovative ernæringsløsninger inden for vores etablerede forretningsområder Consumer Care og Medical Nutrition; innovationer med en mere direkte og klinisk dokumenteret terapeutisk effekt.

Nestlé Health Science er en innovativ virksomhed inden for sygdomsbehandling og ernæringsbehandling med fokus på det sundhedsvidenskabelige segment. Vores målsætning er at forbedre sundheden og forståelsen for vores sundhed hos forbrugere, patienter og vores samarbejdspartnere inden for sundhedssektoren. Det er en spændende mulighed.

Nestlé Health Sciences virksomhed består af tre områder: Consumer Care, Medical Nutrition og Novel Therapeutic Nutrition.

Consumer Care:

Inden for Consumer Care tilbyder vi et sortiment af ernæringsløsninger til behandling af generelle sundhedsproblemer eller specifikke sygdomstilstande. Produkterne er direkte tilgængelige for forbrugerne i detailhandlen og på apotekerne, og der kræves ikke nogen recept.

Dette er et hurtigt voksende område, eftersom vi bliver mere og mere sundhedsbevidste og gerne vil holde os raske og aktive så længe som muligt, blandt andet ved hjælp af den rigtige ernæring.

Medical Nutrition:

Vores sortiment inden for Medical Nutrition er målrettet patienter, som lider af specifikke sygdomstilstande og har særlige næringsbehov.

Vi fokuserer på næringsbehovene i forbindelse med en række medicinske tilstande, såsom: medfødte stofskiftesygdomme, pædiatrisk behandling og fødevareallergier, akut behandling (inklusive kritisk syge, dysfagi (synkebesvær) og cancer) samt metabolisk syndrom og fedme. Vores produktsortiment inden for Medical Nutrition anbefales af sundhedspersonale og anvendes på hospitaler, plejehjem og i hjemmet.

Nestlé Danmark A/S, Nestlé HealthScience

Health & Rehab Scandinavia

Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Forskerparken 10E
5230 Odense M
__________________
Tlf. +45 3254 2425
E-mail: info@health-rehab.com

Åbningstider

16. - 18. november 2021
Tirsdag - onsdag kl. 9:00 - 17:00, torsdag kl. 9:00 - 15:00

Find Bella Center

Tilmeld nyhedsbrev