Vi tæller ned til Health & Rehab Scandinavia 2021

 • DAGE
 • TIMER
 • MIN
logo

Wear & Care Technolgies

Stand nr. C1-104

Wear&Care; giver klar besked, når en ble skal skiftes

Wear&Care giver klar beskd, når en ble skal skiftes. En hjælpsom hilsen med mere værdighed for borgeren, arbejdsglæde for personalet og nyvundne ressourcer til mere af alt det gode.

Wear&Care® er skabt til plejekrævende borgere med moderat til svær inkontinens, er nemt at bruge og let at beskrive: Wear&Care® er et hjælpemiddel, der kan gøre alle typer og mærker af bleer intelligente og hjælpsomme, og giver klar besked, når de skal skiftes - på telefon eller andet foretrukket device.

Sensoren måler kapacitet i bleen. Inko-Senderen sender målingerne via et wifi-netværk. Et GDPR-sikret program i skyen analyserer og lagrer, og så sørger Wear&Care® selvfølgelig altid for en hjælpsom hilsen i rette tid – på computer, tablet, telefon eller andet foretrukket device.

 • Wear&Care® skal minimere antallet af unødvendige tjek, som er tidskrævende, og desværre kan være til gene for borgeren
   

 • ​Wear&Care® skal skåne både medarbejdere og borgere for omfattende, unødige forflytninger og bundskift, fordi en fuld ble bliver opdaget for sent.
   

 • Wear&Care® skal være med til at erstatte konstant bekymring med tryghed og en god fornemmelse hos personale og pårørende.
   

 • Wear&Care® skal hjælpe institutioner og kommuner med at frigøre ressourcer til mere omsorg.

Wear & Care Technolgies

Health & Rehab Scandinavia

Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Forskerparken 10E23
5230 Odense M
__________________
Tlf. +45 3254 2425
E-mail: info@health-rehab.com

Åbningstider

7. - 9. april 2021
Onsdag - torsdag kl. 9:00 -17:00. Fredag kl. 9:00 - 14:00

Find Bella Center

Tilmeld nyhedsbrev