Vi tæller ned til Health & Rehab Scandinavia 2021

  • DAGE
  • TIMER
  • MIN
logo

Danish Care Supply

Stand nr. C2-040

Danish Care Supply er en førende leverandør af småhjælpemidler(ADL) i Danmark. Vi har Danmarks største sortiment og det største know-how indenfor en række funktionsområder. En viden vi gerne deler.

I hele messeperioden kan du opleve en række spændende aktiviteter og fremvisninger på vores stand. Herudover kan du se de mange nyheder, som vi præsenterer indenfor de forskellige funktionsområder.

På alle dage har vi demonstrationer indenfor brug af hjælpemidler til på- og aftagning af kompressionsstrømper, på-og afklædning, opdateret viden om brugen af Doff n Donner, APV-værktøjer til medarbejdere i hjemmeplejen.

Vi fremviser endvidere vores kompressionsvest - Squease-Vesten eller ”kramme-vesten”, som er et helt unikt hjælpemiddel, hvor der anvendes luft som stimulation i stedet for vægt.
Vesten er målrettet brugere, som har udfordringer i forhold til optagelse af sanseindtryk.

Når du besøger vores stand, har du mulighed for at se og røre, og dermed afprøve alle de udstillede hjælpemidler og få svar på evt. spørgsmål, som du måtte have.
Vi udstiller småhjælpemidler, som kan gøre hverdagen lidt lettere for borgere i alle aldre. Vi dækker følgende funktionsområder: På- og afklædning, bad, spisning, toilet, køkkenet, soveværelset, mobilitet, dagligstuen, personlig pleje, lejringspuder, og inkontinens. Du kan se mere på vores hjemmeside www.danishcaresupply.dk.

 

 

Danish Care Supply

Health & Rehab Scandinavia

Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Forskerparken 10E
5230 Odense M
__________________
Tlf. +45 3254 2425
E-mail: info@health-rehab.com

Åbningstider

16. - 18. november 2021
Tirsdag - onsdag kl. 9:00 - 17:00, torsdag kl. 9:00 - 15:00

Find Bella Center

Tilmeld nyhedsbrev