Vi tæller ned til Health & Rehab Scandinavia 2021

  • DAGE
  • TIMER
  • MIN
logo

WeCare4u Danmark A/S

Stand nr. C1-002

WeCare4u Danmark A/S blev grundlagt i 2006 og er i dag den største virksomhed i Danmark, som forhandler massagestole og andre massageprodukter.

Vores produkter er i yderst høj kvalitet og design, og vi er landets førende leverandør af massageprodukter til private hjem, plejehjem, sygehuse, institutioner, skoler, store og små virksomheder, hvor arbejdsmiljø og personpleje prioriteres højt.

De fleste mennesker, har i nutidens Danmark, en travl og stresset hverdag. De fleste har nok at se til, og derfor får de fleste ikke stresset af, og har ofte mange spændinger og smerter i kroppen. Det er her vi kommer ind i billedet og tilbyder vores unikke kvalitetsprodukter, for at give enhver et pusterum i hverdagen. Derfor arbejder vi løbende på, at udvikle og designe vores produkter, så det kan gavne vores kunder på bedste vis.

Det der driver virksomheden og dets personale, er at give vores kunder den bedst mulige service, samt bedre arbejdsmiljø og overskud i hverdagen. Hovedårsagen til den store vækst i virksomheden WeCare4U A/S, er det hårde arbejde som bliver lagt i at yde en så god service som muligt overfor kunder, og at tilbyde vores kunder, produkter i højeste kvalitet og design.

Vi er pt. 25 ansatte i WeCare4u A/S, hvor størstedelen er til at finde i vores hovedafdeling som har beliggenhed i Ringsted, mens resten er kørende vest for Storebælt.

Som ny eller eksisterende kunde, vil du altid være velkommen til at kontakte os for yderligere henvendelser og spørgsmål. Vi behandler alle henvendelser og spørgsmål med stor respekt og professionalisme.

WeCare4u Danmark A/S

Health & Rehab Scandinavia

Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Forskerparken 10E23
5230 Odense M
__________________
Tlf. +45 3254 2425
E-mail: info@health-rehab.com

Åbningstider

7. - 9. april 2021
Onsdag - torsdag kl. 9:00 -17:00. Fredag kl. 9:00 - 14:00

Find Bella Center

Tilmeld nyhedsbrev