Vi tæller ned til Health & Rehab Scandinavia 2020

  • DAGE
  • TIMER
  • MIN
logo

Pressalit A/S

Stand nr. C2-042

Pressalit Care designer, udvikler og producerer baderumsløsninger og køkkener af højeste kvalitet til mennesker med nedsat funktionsevne.

Pressalit A/S blev etableret i 1954 og har i mere end 60 år designet, udviklet, produceret og markedsført produkter til badeværelset og køkkenet, gennem to forretningsområder Pressalit Seats og Pressalit Care. Dette har været medvirkende til, at virksomheden i dag er en af Europas førende producenter af toiletsæder og badeværelsesløsninger for mennesker med nedsat funktionsevne. Navnet Pressalit er nemlig synonym med kompromisløs kvalitet, fuldendt design og gennemført funktionalitet for brugerne, og med det store sortiment inden for både Seats og Care, findes der løsninger som passer til langt de fleste toiletskåle og dækker de fleste andre behov på markedet.

Pressalit Care skabte oprindeligt produkter til indretning af badeværelser for mennesker med nedsat funktionsevne. Med det store fokus på brugerne har det dog taget fart, så nu udvikler og producerer Pressalit Care både badeværelses- og køkkenløsninger til mennesker med nedsat funktionsevne. Missionen er at kompensere maksimalt for fysiske begrænsninger og skabe et bedre liv for mennesker med nedsat funktionsevne, et bedre arbejdsmiljø for sundhedspersonalet samt en bedre og mere langsigtet løsning for den ledelse, der skal investere. Vi har sammensat vores mission i et løfte: keep living.

I naturlig konsekvens heraf tager produktudviklingen udgangspunkt i behovet hos brugerne - og de eventuelle hjælpere. Virksomheden har gennem sin mangeårige tætte kontakt til bruger- og behandlergrupper opnået en betydelig kompetence inden for boligindretning til mennesker med nedsat funktionsevne. Vi opererer i dag over hele verden med blandt andet service og rådgivning om indretning.

Produktionen af Pressalit produkterne foregår i Ry, hvor virksomheden også har domicil.

Pressalit A/S

Health & Rehab Scandinavia

Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Forskerparken 10E23
5230 Odense M
__________________
Tlf. +45 3254 2425
E-mail: info@health-rehab.dk

Åbningstider

12. - 14. maj 2020
Alle dage kl. 9.00-17.00

Find Bella Center

Tilmeld nyhedsbrev