Vi tæller ned til Health & Rehab Scandinavia 2020

  • DAGE
  • TIMER
  • MIN
logo

V. Guldmann A/S

Stand nr. C2-033

Guldmann tilbyder et komplet udvalg af modulære løsninger til løft og forflytning - designet til at forbedre menneskers livskvalitet og sikre et godt arbejdsmiljø. Vi leverer - tid til omsorg !

I mere end 30 år har Guldmann arbejdet målrettet på at udvikle produkter til forbedringer af arbejdsmiljøet indenfor sundhedssektoren.

Guldmann løsningerne er til både plejesektoren, hospitaler og private hjem, - og produkterne formidles under 2 varemærker:

Guldmann: Løsninger til løft, forflytning og positionering (lofthejs-systemer, mobile personløftere og løftetilbehør) samt plejesenge

Stepless: Dørtrinsramper, transportable rampesystemer samt løfteplatforme, elevatorer og trappelifte.

Guldmann Consulting: Vi tilbyder undervisning, kurser, projekter, foredrag, seminarer, rådgivning og analyser indenfor ergonomi

Projektrådgivning: Vi tilbyder projekterings- og beregningshjælp. Både optegning på skitseniveau samt detailprojektering af skinneløsninger, dørgennemføringer, løsninger i forhold til lamper og brandmelder mv. samt rampe- og andre liftinstallationer. Udarbejdelse af beskrivelser, deltagelse i projekterings- og byggemøder. Optegning i Autocad.

Service og montage: Vi har egne medarbejdere, der hver dag arbejder på at bevare vores position som markedets mest kompetente service- og montageleverandør. Derfor er Guldmann organiseret med 25 service- og montagemedarbejdere, der udelukkende beskæftiger sig med opgaver i private hjem, på institutioner eller depoter.

Vi leverer – Tid til omsorg !

V. Guldmann A/S

Health & Rehab Scandinavia

Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Forskerparken 10E23
5230 Odense M
__________________
Tlf. +45 3254 2425
E-mail: info@health-rehab.dk

Åbningstider

12. - 14. maj 2020
Alle dage kl. 9.00-17.00

Find Bella Center

Tilmeld nyhedsbrev