Vi tæller ned til Health & Rehab Scandinavia 2021

  • DAGE
  • TIMER
  • MIN
logo

Dansk Handicap Forbund

Stand nr. C1-025

Dansk Handicap Forbund har fokus på det hele liv, og forbundet arbejder hver dag for at skabe et liv med lige muligheder og værdighed for medlemmerne.

Dansk Handicap Forbund er en medlemsstyret, landsdækkende organisation, som har mere end 40 lokalafdelinger, fire specialkredse og hovedkontor i Taastrup. Derudover er forbundet repræsenteret og gør sin indflydelse gældende i blandt andre Bevica Fonden, Dansk Standard, Det Centrale Handicapråd og Vanførefonden, ligesom forbundet fx assisterer Statens Byggeforskningsinstitut og kommuner i forbindelse med tilgængelighed for mennesker med handicap i bygninger og i byrummet generelt.

Vi er det rummelige forbund for alle mennesker med bevægelseshandicap. Vi er deres nødvendige talerør og vedholdende vagthund, deres kompetente rådgiver og vejleder og myndighedernes respekterede modpart og sparringspartner.

Dansk Handicap Forbund er en del af handicapbevægelsen og samarbejder både lokalt, nationalt og globalt. Vi tror på fællesskabets styrke og muligheder. Vi er stolte af vores traditioner og udvikler os i takt med tiden og medlemmerne, som vi har gjort det siden 1925.

Dansk Handicap Forbund

Health & Rehab Scandinavia

Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Forskerparken 10E
5230 Odense M
__________________
Tlf. +45 3254 2425
E-mail: info@health-rehab.com

Åbningstider

16. - 18. november 2021
Tirsdag - onsdag kl. 9:00 - 17:00, torsdag kl. 9:00 - 15:00

Find Bella Center

Tilmeld nyhedsbrev