Vi tæller ned til Health & Rehab Scandinavia 2020

  • DAGE
  • TIMER
  • MIN
logo

Aabentoft A/S

Stand nr. C3-028

Service og totalløsninger indenfor Rehab, Medico og Sanserum, samt salg af hjælpemidler indenfor kognition, kommunikation, monteringsarme, alternativ betjening og omverdenkontrol.

På messen vil vi have et udvalg af forskellige hjælpemidler, der kan give dig en stemme eller støtte gennem hverdagen, alternative måder at betjene din computer, tablet eller kørestol, måder for at betjene din omverden i hjemmet samt forskellige monteringsarme til kørestol eller bord alt efter dit behov. Desuden vil vi have et sanserum, hvor styres på en enkel måde vha. tablet eller simple betjeninger.

Vi medbringer forskellige monteringsarme til computere og tablets, herunder populære Daessy, Flex, Ram samt Rehadapts Monty arme. Der findes flere forskellige kombinationsmuligheder, samt individuelle løsninger til montering på kørestol og bord. Kom og hør og de forskellige muligheder for sammensætning og montering.

Til messen vil vi også have et udvalg af komplette kommunikations-løsninger, herunder Rolltalk tablets, der kan betjenes på mange måder og som anvender softwaren Rolltalk Designer, samt Lightwritere, der er et solidt tekst til tale hjælpemiddel.

Kognitive hjælper kan støtte gennem dagen samt give dig et overblik, med piktogram, billeder, huskesedler, tjeklister mv. Vi medbringer både dedikerede løsninger på både store og mindre tablets, samt software, der kan installeres på egen smartphone.

Kom desuden og hør om mulighederne indenfor alternativ betjening, som giver betjening på dine vilkår, samt omverdenkontrol, der giver muligheden for at betjene elektriske apparater og andre ting i hjemmet.

Et SHX Sanserum er en ny måde at betjene et sanserum, så betjeningen bliver så enkel som mulig og udbyttet så højt som muligt. I sanserummet skabes der et særligt og interaktivt univers, som kan tilpasses den enkelte brugers behov og det terapeutiske mål. Kan både anvendes til at arbejde med målrettet sansestimuli for at berolige eller stimulere, samt til at aktivere hukommelse, erindring, reminiscens, tale mv. Her er tale om et intelligent system, som kan lagre borgernes profiler med interesser og livshistorie.

Aabentoft A/S

Health & Rehab Scandinavia

Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Forskerparken 10E23
5230 Odense M
__________________
Tlf. +45 3254 2425
E-mail: info@health-rehab.dk

Åbningstider

12. - 14. maj 2020
Alle dage kl. 9.00-17.00

Find Bella Center

Tilmeld nyhedsbrev