Vi tæller ned til Health & Rehab Scandinavia 2021

  • DAGE
  • TIMER
  • MIN
logo

VitaSim

Stand nr. C2-060

Danskejet virksomhed der leverer evidensbaserede, skalerbare og fremtidsikrede virtual reality (VR) løsninger - især indenfor undervisning, uddannelse og færdighedstræning.

Hos VitaSim gør vi det let for organisationer at udvikle, implementere og evaluere VR-baserede undervisnings- og træningsløsninger. Vi har fokus på det didaktiske og lægger vægt på at brugen af VR i undervisningssammenhæng skal skabe målbare resultater, og ikke blot fungere som gimmick eller PR materiale.

Vi deltager gerne i udviklings- og forskningsrelaterede projekter og aktiviteter, og har aktive samarbejder med flere universiteter, hospitaler og erhvervsskoler. 

F.eks. er vores løsninger anvendt i et studie udført af Odense Universitetshospital, som viste mere end 300% forbedring ved tillæg af VR som undervisningsmiddel. Studiet er publiceret i et peer-reviewed tidsskrift og kan læses på følgende link: 

https://journals.lww.com/md-journal/Fulltext/2021/07090/Teaching_ultrasound_guided_peripheral_venous.9.aspx

 

Udover skræddersyede løsninger og projekter tilbyder vi adgang til vores all-in-one VR software suite, der bla. inkluderer en cloud baseret platform til opbevaring og distribution VR indhold. Software pakken indeholder desuden: 

VitaSim Author: Et redigeringsværktøj der gør det let for enhver, selv at skabe nyt VR-baseret indhold eller redigere eksisterende - uden at skulle skrive en eneste linje kode. 

VitaSim Study: Et undervisningsværktøj der gør det simpelt for elever, studerende og andre at få adgang til VR indhold, hvorsomhelst og nårsomhelst, og som fungerer både med og uden VR headset. 

VitaSim Enterprise: Et browserbaseret adminsitrationsværktøj der gør det hurtigt og effektivt at få og holde overblik over brugere, indhold, indsamlet data, mv. Minder om kendte LMS'er, og kan integreres med disse vha. LTI. 

VitaSim

Health & Rehab Scandinavia

Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Forskerparken 10E
5230 Odense M
__________________
Tlf. +45 3254 2425
E-mail: info@health-rehab.com

Åbningstider

16. - 18. november 2021
Tirsdag - onsdag kl. 9:00 - 17:00, torsdag kl. 9:00 - 15:00

Find Bella Center

Tilmeld nyhedsbrev