Vi tæller ned til Health & Rehab Scandinavia 2021

  • DAGE
  • TIMER
  • MIN
logo

Manigrip

Stand nr. C2-060

Wini er dit forstørrede greb i hverdagen. Grib om alle smalle genstande lige godt uanset form ved bare ét tryk på en knap.

Wini er en grebsforstørrer der ved hjælp af patenterbar teknologi griber fat om alle smalle genstande. På den måde slipper du for at købe unødigt mange hjælpemidler, da du med Wini kan gribe fat om de fleste genstande du skal bruge i løbet af din dag.
Brug Wini til at spise, børste tænder, lave mad, hækle, male, lægge makeup eller måske vil du hellere spille trommer?
Wini er udviklet i tæt samarbejde med gigtramte og ergoterapeuter for at sikre at Wini holder til dagligdagens udfordring. Wini kan holde til en hurtig tur i kødsovsen eller mange ture på gulvet. Wini er i fødevaregodkendte materialer og det yderste holder til både maskinopvask og håndsprit uden at få en fedtet overflade for at sikre høj hygiejne.
Det ydre kommer også i forskellige farver og designs, så du kan vælge lige præcis den udgave som du føler dig tilpas med. Vi vil hellere give dig et hjælpemiddel der passer ind i din husholdning end et hjælpemiddel der ligner noget som kommer direkte fra hospitalet.
Wini er produceret i Danmark i højkvalitets materialer, lavet i samarbejde med og godkendt af Gigtforeningen.
Vi i Manigrip glæder os til at vise vores produkt frem på vores messestand, hvor du også får mulighed for at prøve Wini..

Manigrip

Health & Rehab Scandinavia

Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Forskerparken 10E
5230 Odense M
__________________
Tlf. +45 3254 2425
E-mail: info@health-rehab.com

Åbningstider

16. - 18. november 2021
Tirsdag - onsdag kl. 9:00 - 17:00, torsdag kl. 9:00 - 15:00

Find Bella Center

Tilmeld nyhedsbrev