Vi tæller ned til Health & Rehab Scandinavia 2021

 • DAGE
 • TIMER
 • MIN
logo

4Mvideo ApS

Stand nr. C2-060

4Mvideo er aktiv E-sport cykling for seniorer. Med en kondicykel og en pedalsensor, 4Mvideo-app og cykelvideoer på sin iPad, kan man motionere hjemmefra til video fra ture rundt i Danmark og Europa.

4Mvideo motiverer til motion.

Det er et videobaseret cykelmotionssystem udviklet til seniorer til brug i eget hjem eller træningscenter. Løsningen er enkel og motiverer til motion gennem brug af cykelvideoer fra favoritsteder, potentielt filmet eller mikset med videoklip af familie og venner.

Ifølge Sundhedsstyrelsen kan fysisk aktivitet forebygge en lang række af de mest almindelige livsstilssygdomme. Det gælder bl.a. hjertekarsygdomme, type 2-diabetes, forhøjet blodtryk, knogleskørhed og flere kræftformer. Fysisk aktivitet kan også forbedre kognitionen og kan bl.a. bruges som led i forebyggelse og behandling af depression. 

4Mvideo handler om, at motivere til daglig motion. Motion har nemlig både en forebyggende virkning, og kan understøtte rehabilitering. Derfor har vi forsøgt at skabe en hyggelig måde at motionere på, som motiverer til at komme i gang.

Produktet er essentielt et E-sport cykelsystem. Det består af en pedalsensor (kadencesensor), som let kan monteres på pedalarmen af enhver motionscykel eller træningsmaskine. Sensoren sender trådløst information om aktiviteten til 4Mvideo-appen på en iPad, når der trædes på pedalerne, hvilket driver video af en cykeltur et sted ude i naturen eller i byen.

I det omfang man kan, vil man jo gerne ud at cykle i det fri. Men hvis eksempelvis balancen driller, eller ved vintertid hvor man ikke tør sætte sig op på cyklen, er man begrænset af det. Men så kan man komme ud at cykle virtuelt i stedet, med 4Mvideo.

De cykelture, der kan ’cykles til’, er dels ture som 4Mvideo filmer rundt om i landet – men venner, familie og bekendte kan også optage cykelture for brugeren, som kan uploades til 4Mvideos platform. På den måde er det muligt at opleve lige netop den tur hjemme i stuen, man ellers ville have cyklet ude i naturen. 

4Mvideo har været i brug i kommunalt regi siden 2018 og frigivet til privatkunder i foråret 2020. I marts 2021 indledtes EU/AAL projekt 4ME hvor der i samarbejde med universitetshospitaler i Danmark, Norge og Spanien gennemføres klinisk test af 4Mvideo. Se mere: http://www.aal-europe.eu/projects/4me/

4Mvideo-appen kan prøves gratis. Se mere: https://4mvideo.dk/prøvetur.html

Priser i Danmark (inkl. moms) er: 375 kr. for pedalsensor og 100 kr. pr måned pr sensor for licens til ubegrænset brug af system. Se mere: https://4mvideo.dk/butik.html

4Mvideo ApS
 • Diplomvej 381
 • 2800 Kongens Lyngby
 • kontakt@4mvideo.dk
 • 0045 5150 1918
 • hjemmeside
 • Produktkategorier

  • Sports- og idrætsudstyr
  • Apps
  • Sport og fritid

Health & Rehab Scandinavia

Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Forskerparken 10E
5230 Odense M
__________________
Tlf. +45 3254 2425
E-mail: info@health-rehab.com

Åbningstider

16. - 18. november 2021
Tirsdag - onsdag kl. 9:00 - 17:00, torsdag kl. 9:00 - 15:00

Find Bella Center

Tilmeld nyhedsbrev